HTML

Mi ez?

SLOW, a fiatal magyar grafikus a Coca-Cola Magyarország és az ARC felkérésére különleges Coca-Cola alupalackot tervezett a Sziget 2008 fesztiválra. Ezen a blogon (majdnem) mindent megtudhatsz a pályázatról, az alkotókról és műveikről.

Tetszik? Rajongj! Alupalack a Facebookon.

Fotók

Friss topikok

Kovács Budha Tamás munkája

2008.08.11. 20:02 Balázs

Huszonnégy éves budapesti képzőművész, épp most végzett a Magyar Képzőművészeti Egyetem intermédia tanszékén. A street art szcéna közismert alakja, de 2004. óta rendszeresen részt vesz galéria-kiállításokon is. Művészneve kedvelt motívumára, a három szemre utal, de nem akarta ugyanúgy írni, mint a vallásalapító. ("Másként, más értelembe használom. Nem szeretnék bölcselkedni.")

Korábban főként zománcfestéket használt, a kínai, japán festészetre hajazó, erős, fényes, kontrasztos hatásért. Később áttért az akrilra - ugyanarra, amit a barkácsboltban is kapni.

Kovács Budha Tamás döntős pályaműve

Ezt az alupalack-tervét kézi rajzként, stencillel kezdte, majd beszkennelte, trace-elte. Saját motívumait használta: a bal oldalon látható, Sívára emlékeztető figura az Ernst Múzeumban rendezett "Lenmechanika" kiállításon is látható, a nyílvesszők diplomamunkájára utalnak vissza.

"A Szigeten mindig annyi az ember, hogy az már feldolgozhatatlan, az arcok, formák elvesznek a kavarban", mondja Tamás alkotásáról. "Ez a jobb oldalon látható csoport első pillantásra csak tömeg, ami a főfigurát zavarba ejti, hirtelen nem is tudja, mihez kezdjen."

Budha Tomi korábbi műveit megnézheted a blogján.

Szólj hozzá!

Címkék: design coke coca cola sziget2008 alupalack budhatomi

A bejegyzés trackback címe:

https://alupalack.blog.hu/api/trackback/id/tr26611061

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása