HTML

Mi ez?

SLOW, a fiatal magyar grafikus a Coca-Cola Magyarország és az ARC felkérésére különleges Coca-Cola alupalackot tervezett a Sziget 2008 fesztiválra. Ezen a blogon (majdnem) mindent megtudhatsz a pályázatról, az alkotókról és műveikről.

Tetszik? Rajongj! Alupalack a Facebookon.

Fotók

Friss topikok

Kármán Eszter döntős műve

2008.08.17. 13:10 Balázs

Eszter huszonhét éves, a Szegedi Művészeti Szakközépiskola után előbb dekoratőri képesítést szerzett, majd a Magyar Képzőművészeti Egyetemen tavaly végzett tervezőgrafikusként. Ő a nővérével közösen alapított grafikai stúdió, a Pixel Sisters másik fele.

Pályaműve tervezésével két vonalon indult el: szerette volna kifejezni a Sziget-életérzést és a Coca-Cola márka üzenetét, az élet szebb oldalát. Alkotása az organikus, női vonalat képviseli, felszabadult, fiatalos. Eszter sem ellenkezik a zsűri döntésével szemben. Mindhárom terve megragadott egy feelinget, ez a legérthetőbb, a legkönnyebben befogadható -- letisztult, egyszerű. Persze azért a másik kettőt is nagyon szerette.

Kármán Eszter döntős pályaműve

Szólj hozzá!

Címkék: design coke coca cola sziget2008 alupalack pixel sisters kármán eszter

A bejegyzés trackback címe:

https://alupalack.blog.hu/api/trackback/id/tr85619698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása