HTML

Mi ez?

SLOW, a fiatal magyar grafikus a Coca-Cola Magyarország és az ARC felkérésére különleges Coca-Cola alupalackot tervezett a Sziget 2008 fesztiválra. Ezen a blogon (majdnem) mindent megtudhatsz a pályázatról, az alkotókról és műveikről.

Tetszik? Rajongj! Alupalack a Facebookon.

Fotók

Friss topikok

Gyarmati Zsolt pályaművei

2008.08.15. 17:07 Balázs

A negyvenéves alkotó igazi nagyágyú. Eredetileg földrajz-rajz szakos tanárnak készült, ám 1996. óta főállású képzőművész. Európa-szerte számtalan önálló és csoportos kiállításon szerepelt, s persze az ARC plakátkiállítás rendszeres pályázója.

Nemrégiben zárult legutóbbi önálló kiállítása Cambridge-ben, Angliában, s hamarosan nyomdába kerül az első gyarmati-monográfia.

Alkotásaiban a Sziget vidám, fiatalos hangulata mellett a fesztivál csendes helyszínét is meg akarta örökíteni -- innen az egyedi, kicsit japános mesefigurák. Az első itt, a második a hajtás után:

Gyarmati Zsolt első döntős pályaműve

Gyarmati Zsolt második döntős pályaműve

A legújabb híreket és alkotásait megtalálod Zsolt honlapján.

1 komment

Címkék: design coke coca cola sziget2008 alupalack gyarmati zsolt

A bejegyzés trackback címe:

https://alupalack.blog.hu/api/trackback/id/tr85617610

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vove 2008.08.23. 11:55:24

remekjók, főleg a 2.
süti beállítások módosítása