HTML

Mi ez?

SLOW, a fiatal magyar grafikus a Coca-Cola Magyarország és az ARC felkérésére különleges Coca-Cola alupalackot tervezett a Sziget 2008 fesztiválra. Ezen a blogon (majdnem) mindent megtudhatsz a pályázatról, az alkotókról és műveikről.

Tetszik? Rajongj! Alupalack a Facebookon.

Fotók

Friss topikok

Kármán Orsolya alkotása

2008.08.17. 12:40 Balázs

A harmincnégy éves tervezőművész az Iparművészeti Egyetem, vizuális kommunikáció szakán végzett grafikusként. 10 évet töltött a reklámszakmában, majd önálló céget alapított. Jelenleg húgával, Eszterrel közös grafikai stúdiójuk, a Pixel Sisters vezetője.

Orsi szerint: A Coca-Cola alupalack grafikailag izgalmas felületnek bizonyult, mivel 3 dimenziós térben kellett gondolkodni. A téma ugyan adott volt, mégis mindenféle kötöttséget mellőzött, így szabadon lehetett 'garázdálkodni' a kifejezési formákkal. Azonban egy közös mégis adódott az egyébként teljesen eltérő megfogalmazások között - zene, a tánc, a pozitív hangulat és a Sziget fesztivál szellemisége.

A "Coke side of Life" kampány nemzetközileg is ismert egységet hozott létre a Cola-t szerető és fogyasztó emberek között. Számos kreatív vonal született, ismert és kevésbé ismert szakemberek, művészek álltak a kampányok mögött. Izgalmas, volt látni egy régi jól bevált márka "megengedheti magának" azt a kitérőt, hogy a világ minden táján vizuális egységet és egyediséget létrehozva próbáljon újítani.

A palack jó példa erre, remélem tetszeni fog... hát szerintem ilyen az élet Coke oldalán...

Kármán Orsi döntős pályaműve

Szólj hozzá!

Címkék: design coke coca cola sziget2008 alupalack kármán orsolya pixel sisters

A bejegyzés trackback címe:

https://alupalack.blog.hu/api/trackback/id/tr21619685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása