HTML

Mi ez?

SLOW, a fiatal magyar grafikus a Coca-Cola Magyarország és az ARC felkérésére különleges Coca-Cola alupalackot tervezett a Sziget 2008 fesztiválra. Ezen a blogon (majdnem) mindent megtudhatsz a pályázatról, az alkotókról és műveikről.

Tetszik? Rajongj! Alupalack a Facebookon.

Fotók

Friss topikok

Majoros Zita Sziget-térképe

2008.08.17. 13:42 Balázs

A harmincegy éves tervezőgrafikus Újvidéken született, a Képzőművészeti Egyetem elvégzése után most az Iparművészeti Egyetem vizuális kommunikáció szakán doktorandusz. Emellett van egy saját boltja, ahol a a saját alkotásai mellett néhány másik fiatal iparművész munkáit is forgalmazza -- elsősorban olyanokat, amelyek pólóra is nyomtathatóak.

"Régóta foglalkoztat a térkép mint grafikai, vizuális elem feldolgozása," mesélte Zita telefonon. "A mostanii pályamű is egy nagyobb sorozathoz kapcsolódik, ami Budapestet dolgozza fel térkép formájában. A város olyan részeit, amelyek számomra különös jelentőséggel bírnak. Ezen kívül szerettem volna informatív, hasznos dolgot tervezni az alupalackra. Így jött a térkép ötlete, hiszen a Sziget látogatói ezt sokat használják."

Majoros Zita döntős pályaműve

Korábbi műveit megnézheted Zita blogján.

1 komment

Címkék: design coke coca cola sziget2008 alupalack majoros zita

A bejegyzés trackback címe:

https://alupalack.blog.hu/api/trackback/id/tr15619708

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása